Witam
Mam kilka GP-AP11SP, chcialbym wgrac APPro - robilem juz to kiedys ale to bylo dano i zapomnialem co i jak. Z tego co pamietam trzeba bylo wgrac jakis wczesniejszy soft a potem dopiero APPro. Taki soft mam (gw-ap11sp_v1.02I.bin) ale wgrac sie nie da - Invalid file format. Tak samo jak wgrywam APPro - Invalid file format.
Można sie dowiedzieć jak wgrywałeś soft APpro do ovisa 1120. Mam takiego tylko że jest wgrane Tornado, a w dodatku jest zablokowane i nic nie da sie z nim zrobić.Możesz jakoś pomóc. Mam kabel szeregowy do niego, łączy sie z Ap ale nie wiem co dalej.
Tylko przez www można jedynie aktywować tornado i nic więcej. Czytałem gdzieś że można zrobić to jakoś przez złącze szeregowe. Próbowałem komputer zczytał logi jak uruchamiał sie Apek i nic więcej nie wiem co dalej zrobić. W tym Apeku musiał być wgrany chyba lewy Tornado i sie zablokował. Chyba trzeba bedzie dzwonić do przedstawiciela tornado i może coś poradzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum